Warme Tapas

Vis

Almejas (Venusschelpen)
Bacalao al pin pin (Kabeljauwhaasje in licht pikante tomatenroomsaus)
Calamares rellenos (Gevulde inktvis)  
Calamares à la Romana (Gefrituurde inktvisringen)
Mejillones gratinados (Gegratineerde mosselen)

 

Vlees

Albondigas (Gehaktballetjes in Spaanse tomatensaus)
Croquetas de jamon (Huisgemaakte jamon serranokroketten) 
Patatas Rioja (Aardappelblokjes met chorizo)
Morcilla de Burgos con pimientos rojos (Zwarte beuling met rijst & zoete paprika)
Morcilla la Qia (Zwarte beuling met geitenkaas)

  

Gevogelte

Croquetas de pollo (Huisgemaakte kipkroketten)
Pollo con ajo (Kip met look)

  

Veggie

Verduras del sur ( gestoofde groenten met mediteraanse kruiden)
Setas con ajo (Champignons met look)
Revuelto de berenjenas, tomate y pimientos (Aubergine, tomaat & paprika)